10 Ιουνίου 2017

4ο Διεθνές  Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής

Συνάδελφοι,

Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού όπως ήδη έχετε ενημερωθεί θα διοργανώσουν το  4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο  ‹‹ Φιλοξενία ›› στη Λευκωσία στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κυρίου Κώστα Καδή.

Το 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής διεξάγεται υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και την τελετή έναρξης έχουν προσκληθεί να την παρακολουθήσουν οι Αθλητικές αρχές καθώς , Πανεπιστημιακοί και άνθρωποι της Παιδείας και του αθλητισμού

Οι σχολικές μονάδες έχουν ενημερωθεί με εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού  να προβούν στις απαραίτητες διευθετήσεις για να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία τους, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο όλοι οι συνάδελφοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Η παρακολούθηση από μέρους όλων μας θεωρείτε επιβεβλημένη αφού εκτός του ότι θα τηρηθεί παρουσιολόγιο, εντάσσετε στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης μας.

Τα θέματα του Συνεδρίου θα τα αναπτύξουν οι καταξιωμένοι καθηγητές:

 ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, Η.Π.Α
ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ: ΚΑΤΑΡΑ –ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

ΔΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ

ΔΡ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ- ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΘΕΜΑ:ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Επίσης θέλουμε με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή των 20ευρώ η οποία αποκοπτόταν  από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους δεν έχει γίνει για τεχνοκρατικούς λόγους για τους οποίους μας ενημέρωσε η Γενική Λογίστρια. Ζητούμε την κατανόηση σας ούτως ώστε κατά την εγγραφή σας την ημέρα του Συνεδρίου να καταβάλετε το ποσόν των 20ευρώ της ετήσιας μας συνδρομής, παράλληλα δε, θα παραλάβετε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ που εκδίδεται για πρώτη φορά και που όσο αφορά  τα προνόμια της οποίας θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο.

Συνάδελφοι σας καλούμε να μην λείψει κανείς από το Συνέδριο μας για να δείξουμε άλλη μια φορά έμπρακτα στους αμφισβητίες της επιστημονικότητας του κλάδου μας  την αποφασιστικότητα μας για αναβάθμιση τόσο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής  αλλά και των καθηγητών που διδάσκουν το μάθημα.

Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Γυμναστών Κύπρου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ