8 Μαρτίου 2018

Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για Εκπαιδευτική Ημερίδα Αθλητισμού

Καθηγητές / Καθηγήτριες

Φυσικής Αγωγής

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Η Επιτροπή “Γυναίκα και Αθλητισμός” της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Η Γυναίκα σε Ηγετικό ρόλο στον Αθλητισμό”. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Μαρτίου  2018 και  ώρα 6.30 μ.μ. – 7.30 μμ., στην αίθουσα “Ευ Αγωνίζεσθαι” στο Ολυμπιακό Μέγαρο με ομιλήτρια την κα Ξένια Αργειτάκη, Επίκουρο Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα στα πλαίσια της Ημερίδας θα απονεμηθεί στην κα Ανδρούλα Βασιλείου, το βραβείο “Αθλητισμός και Γυναίκα” της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την Ευρώπη. Ως Επιτροπή “Γυναίκα και Αθλητισμός”, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική τη συμβολή της Γυναίκας στη διαμόρφωση της σύγχρονης κοινωνίας, γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε σας, τους Καθηγητές / Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής, με την παράκληση όπως   δηλώσετε συμμετοχή στη φετινή Ημερίδα. 

Με τον τρόπο αυτό είμαστε πεπεισμένοι πως θα συμβάλετε τόσο στην επιτυχία της φετινής Ημερίδας, όσο και στην εξεύρεση νεών στελεχών γυναικών, όπου με την κατάλληλη αγωγή και παιδεία θα ενισχύσουν την προσπάθεια βοηθώντας έτσι στη διάδοση των αρχών του Ολυμπισμού.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστα Χαμπιαούρη.

 

Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ